خانه » طنز و سرگرمی » خواندنی ها » ۱۰ بازی دسته‌ جمعی در عید نوروز

۱۰ بازی دسته‌ جمعی در عید نوروز

سرگرمی‌های دسته جمعی در ایام نوروز

همه ما در ایام نورز زمانی که دورهم هستیم دوست داریم اوقاتمان به شادی و خنده بگذرد راه‌های زیادی برای شادی وجود دارد مثلا بازی‌های دسته جمعی یکی از پر طرفدار ترین بازی‌ها در ایام نوروز هستند که شادی و خنده را برای ما به ارمغان می‌آورند. ما در بی کلک برای شما و کودکانتان بازی‌هایی در نظر گرفتیم، تا به راحتی بتوانید نوروز امسال را برای خود و خانوادتان ماندگار کنید. با ما همراه باشید.

داستان‌سازی

در این بازی هرچه تعداد بازیکنان پیشتر باشد بازی جذاب‌تر و هیجان انگیز‌تر می‌شود. در این بازی فقط کافیست بقیه افراد فامیل یا دوستانتان را کنار هم بنشانید و بازی را آغاز کنید.

شروع این بازی به این صورت است که نفر اول جمله‌ای را می‌گوید که ظرفیت ادامه‌دار شدن را داشته باشد و نفر بعد باید جمله‌ای مرتبط با آن بگوید و این چرخه همین‌طور ادامه پیدا می‌کند.

همه جذابیت این بازی به هوشمندی بازیکنان و دقت و مهارتشان در به کار گرفتن جملاتی است که بتوانند با آن داستان را ادامه دهند به‌طوری که از نظر منطقی هم به جمله قبلی مرتبط باشد.

در مواردی دیده شده که بازی داستان‌سازی تا چند ساعت ادامه پیدا کرده و داستان‌های شیرینی از دل آن درآمده است که خلق از آن در حیرانند!

بازی دوز

یکی از پرطرفدارترین بازی های خانگی دو نفره بازی دوز می باشد که برای انجام آن فقط یک کاغذ و قلم لازم دارید. برای انجام آن در یک صفحه جدولی 3 در 3 می‌کشید و هر یک از طرفین یکی از علامت های ضربدر یا دایره را برای خودشان انتخاب و تلاش می‌کنند یکی از ردیف های افقی، عمودی یا قطری را از آن خودشان کنند.

یا اگر بخواهید خلاقانه عمل کنید می‌تواند صفحه دوز خودتان را مانند تصویر طراحی کنید .

این بازی یکی از سرگرم کننده‌ترین بازی ها بخصوص برای بازی با بچه ها می‌باشد که حتما شیفته‌ی آن می شوند.

10 سرگرمی‌ دسته جمعی در ایام نوروز

بازی مافیا

در بازی دسته جمعی مافیا دو گروه داریم؛ مافیا (دزد) و پلیس. اول بازی با رأی گیری یک نفر به عنوان حاکم یا کداخدا انتخاب می‌شود. بعد روی کارت هایی می‌نویسد پلیس و به ازای هر 3 کارت یک مافیا هم می‌نویسد و بین اعضا پخش می‌کند.

حواستان باشد که اگر شما مافیا شدید، نباید پلیس ها متوجه شود حاکم اعلام می‌کند که شب شده، همه می‌خوابند و چشم هایشان را می‌بندند. کدخدا اعلام می‌کند مافیا چشمش را باز کند.

مافیا بیدار می شود و به حاکم با زبان اشاره می‌گوید که یکی از اعضا را بکشد. بعد از بسته شدن چشم مافیا، حاکم اعلام می‌کندن صبح شده، همه بیدار می‌شوند و با توجه به اینکه چه کسی مافیاست و او را می کشند. دوباره شب می‌شود.

این فرآیند شب و روز آنقدر تکرار می‌شود تا یکی از گروه ها ببازد. اگر همه مافیاها مردند، پلیس ها برده اند و اگر تعداد پلیس ها با مافیاها یکی شد، مافیاها برده اند. هیجان این بازی به دعوا و درگیری پلیس ها در انتخاب مافیاهاست.

بازی اسم فامیل

وقتی اسم بازی‌های گروهی به میان می‌‌آید بی شک اولین گزینه بازی پر طرفدار اسم و فامیل است! برای انجام این بازی همان طور که می‌دانید نیاز به وسایل چندانی ندارید، با کمک چند قلم و کاغذ می‌توانید بازی را شروع کنید، صفحه را برای اسم، فامیل، شهر، کشور، غذا، اشیا و … ستون بندی کنید.

به نوبت و یا به ترتیب حروف الفبا شروع به پرکردن کنید، توجه داشته باشید که حضور ذهن و سرعت عمل فاکتورهای برتری در این بازی هستند.

هر چقدر تعداد نفرات بیشتر باشد هیجان این بازی هم بیشتر می‌شود. شیوه امتیاز دهی این بازی به این صورت است که به جواب های صحیح 5 امتیاز تعلق می‌گیرد و اگر کسی برای یکی از ستون ها اسمی منحصر بفرد را نوشته باشد که بقیه آن را خالی گذاشته باشند، 10 امتیاز به آن تعلق می‌گیرد.

بازی اسم و فامیل

بازی‌های دسته جمعی در نوروز

بازی شاه، دزد،وزیر

بازی شاه، دزد، وزیر یکی از بازی های گروهی خنده دار است که معمولا به صورت چهار نفره انجام می شود. برای انجام این بازی ابتدا تکه‌های هم شکل و کوچکی از کاغذ تهیه می‌شود و روی هر کدام کلمات شاه، وزیر، جلاد و دزد نوشته می‌شود.

کاغذها به شکل یکسان تا می‌شود تا کسی نتواند داخل آن را ببیند. هر یک از بازیکنان کاغذی را برمی‌دارند. وقتی همه کاغذها را برداشتند و از سمت خودشان خبردار شدند، شاه رو به دیگران می گوید:

«وزیر من کیست؟» اینجا وزیر با نشان دادن کاغذ، خودش را به شاه معرفی می‌کند.

شاه می‌گوید: «دزد را از میان این دو پیدا کن.» حالا وزیر یک نفر را به عنوان دزد معرفی می‌کند که دو حالت دارد؛ اگر حدس وزیر درست بود که شاه فرمان شکنجه ای را به جلاد صادر می‌کند و جلاد هم دزد را شکنجه می‌کند اما اگر حدس وزیر اشتباه باشد معمولا بلافاصله پس از حدس وزیر و معرفی او، می‌گوید «به جلاد توهین کردی؟!» و شاه شکنجه ای را به جلاد می‌گوید تا جلاد، وزیر را تنبیه کند.

شکنجه ها معمولا دردآور است که از مشهورترین هایش سبیل آتشین یا بشین و پاشو است.

نقطه بازی

نقطه بازی یکی دیگر از بازی های دور همی است که معمولا ساعت ها شما را سرگرم نگه می‌دارد. در این بازی ابتدا یک صفحه کاغذی را به صورت مربع شکل با نقطه پر می‌کنید درست همانند تصویر. سپس بازی را شروع می‌شود و هرکس باید با خط هایی که به نوبت می‌کشد، یکی از چهارخانه ها را مال خود کند و هر خانه ای را که کامل کرد، اولین حرف اسم خود را در آن خانه بنویسد. کسی که یک خانه را تصاحب می کند، جایزه دارد که یک خط دیگر هم بکشد. در آخر بازی، هر کس تعداد خانه های خود را می شمارد و تعداد بیشتر برنده است.

نقطه بازی

بازی های دسته جمعی مناسب نوروز

بازی بله ، نه معکوس

این بازی یک بازی کلامی پرهیجان است که نیاز به قدرت تمرکز بالا دارد. در این بازی یک فرد سرزبان دار باید در حکم پرسش‌گر ظاهر شود و از نفر مقابل سوال های بدیهی کند و طرف مقابل هر جایی که باید بگوید «بله»، «نه» جواب بدهد و بالعکس. شخص پرسش‌گر باید پرحافظه و با تمرکز باشد و تا می‌تواند به بازی سرعت بدهد تا کسی که به سوال ها جواب می‌دهد دستپاچه شود و اشتباه پاسخ دهد. کسی که در مقابل تعداد بیشتری از سوال ها مقاومت می کند، برنده بازی است.

بازی مار و پله

یکی از بازی های گروهی خنده دار در ایام عید بازی مار و پله است که همه ی ما دست کم یک بار این بازی را انجام داده‌ایم. در این بازی برای تعداد نفرات محدودیتی وجود ندارد. فقط هر کسی باید مهره ای با رنگ جداگانه داشته باشد تا در صفحه بازی مشخص باشد.

صفحه بازی معمولا صد خانه دارد که رنگی رنگی هستند و پر است از نردبان و مار که باید به صورت آماده تهیه کنید. روند بازی به این صورت است که هر کس به ترتیب و نوبت تاس می ریزد و به اندازه عددی که در تاس می‌آید، خانه های جدول را جلو می‌رود. طبق قانون، اگر شش بیاورد یک دور دیگر هم فرصت تاس ریزی دارد. اگر در صفحه بازی روی خانه ای برود که نردبان باشد، پله را بالا می‌رود و اگر مار باشد پله را پایین می‌آید.

 

بازی مار و پله

بازی اسم روی پیشانی

بازی اسم روی پیشانی نوعی 20 سوالی جمعی است؛ در این بازی هر بار یک نفر از جمع انتخاب می‌شود و بقیه بازیکنان بدون اینکه سوژه بفهمد روی او اسم می‌گذارند و می چسبانند روی پیشانی اش. فرد مذکور آنقدر سوال می‌پرسد تا اسم نوشته شده را حدس بزند .

بازی دبلنا

دبلنا یا دبرنا یکی دیگر از بازی های گروهی بزرگسالان است که طرفداران بسیاری دارد. در این بازی پرطرفدار هر کس چهارکارت چهارخانه در اختیار دارد که در بعضی خانه ها اعدادی از یک تا 99 نوشته شده است. و یک کیسه سفید که در داخل آن مهره هایی در همین بازه وجود دارد.

در هر دور از بازی، به هر کس چند کارت می رسد و یک نفر کیسه را دست می گیرد و پس از به هم زدن مهره ها،سه تا مهره را بیرون می کشد و عددش را می خواند. اگر شماره مهره با شماره یکی از خانه های کسی یکی باشد، مهر به او داده می شود تا روی همان خانه بگذارد.

دیگران هم اگر این شماره را داشته باشند، باید با لوبیا پرش کنند. هر کسی خانه هایش را زود تر از سایرین پر کند، آن دست را برنده است.

 

بازی دبلنا

بازی پانتومیم

بازی پانتومیم یکی از بازی های دسته جمعی پر طرفدار است. نحوه ی بازی به این صورت است که به دو گروه تقسیم شوید. بعد از یارکشی، یکی از گروه ها، یک نفر از تیم حریف را انتخاب و کلمه مورد نظرش را به او می گوید تا او به اعضای گروه خودش بفهماند، گروه اول چه کلمه ای را انتخاب کرده اند. با کمک یک تایمر میتوانید به هر گروه فرصت معینی برای حدس زدن بدهید و هیجان بازی را بیشتر کنید.

 

بازی پانتومیم

 

.

مطلب پیشنهادی

تصاویری از اسکناس هزار تومانی اول انقلاب

تصویر اسکناس هزار تومان در اوایل انقلاب را در ذیل مشاهده می‌کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.